جنتلمن بلاگ

یک جنتلمن واقعی باش...

جنتلمن بلاگ

یک جنتلمن واقعی باش...

جنتلمن بلاگ
این سایت برای کمک به هموطنان عزیز ایجاد گردیده و در زمینه های مختلفی مانند انشا با تمامی فنون,عکس نوشته های شاخ و جدید,مطالب خنده دار و جالب و اطلاعات عمومی و انواع شعر و ...فعالیت میکند
دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
پیوندها
جمعه, ۱۶ شهریور ۱۳۹۷، ۰۳:۲۷ ب.ظ

زعفران

^^زعفران^^

زعفران ماده غذایی باارزش است که به مقدارکم ازگیاه زعفران به دست می آید.درواقع ازهر100تا200هزارگیاهزعفران,حدود5کیلوگرم گل زعفران بدست می آید.وزن5کیلوگرم زعفران تازه,بعدازخشک شدن به یک کیلو گرم می رسد.

ارزش غذایی زعفران:

زعفران,چاشنی و رنگ دهنده ی غذاهاست.زعفران سبب کاهش چربی خون می شودوآرام بخش,اشتهاآور,ضداسپاسم,پیشگیری کننده ازبیماری های قلبی وسرطان,تقویت کننده حافظه وکاهش دهنده فشارخون است.

  ازگیاه زعفران در درمان بیماری آسم,بیماریهای پوستی,بیماریهای چشم,عفونت ادراری,یرقان,پیش انداختن قاعدگی,رفع نفخ شکم,درمان معده دردو کم خونی استفاده می شود.

  زعفران به هضم غذا کمک میکندوتقویت کننده ی معده است وبه عنوان مسکن به ویژه در دردهای لثه کاربرد دارد.

  یافته های پژوهش های کشوری نشان می دهندکه مصرف زعفران درپیشگیری از بروزافسردگی مؤثر است.درطب سنتی,به زعفران,خواص فرح بخشی وخنده آوری نیز نسبت داده شده است.

  استفاده از زعفران درغذا ونوشیدن دست کم یک فنجان چای زعفران,برای تمدداعصاب توصیه می شود.

  زعفران,تمرکزحواس راافزایش میدهدودرپیشگیری از آلزایمروپاکسیون ودردهای عصبی و کم خوابی مؤثراست.

  براساس تحقیقات مرکز دانشگاهی ایتالیا,زعفران درتنظیم کارکردسلول های بینایی مؤثر است,این سلول ها رادر مقابل آسیب ها محافظت میکند,ازپیشرفت بیماریهای چشمی جلوگیری میکندوسبب احیای سلول های آسیب دیده چشم میشود.

  زعفران دردرمان اختلالات لکه زردشبکیه …که درسنین سالخوردگی ایجاد میشود…مؤثراست.مصرف زعفران در رژیم غذایی ازپیشرفت بیماری های ژنتیک چشم جلوگیری میکندوبه همین علت مصرف متعادل آن به سالخوردگان و افراد مبتلا به بیماریهای چشم توصیه میشود.

  زعفران خواص ضد سرطانی داردوبه عنوان دارویی ضدتومور و جمع کننده رادیکال های آزاد عمل میکند.استفاده اززعفران,ازبروزتوالی های ژنی سرطان زا جلوگیری میکند ودرترمیم مولکول های دی ان ای آسیب دیده,اثر به سزایی دارد.

ضررها:

استفراغ,کاهش ضربان قلب,خونریزی از بینی از پلک ها ولب,سرگیجه,بی حالی,زردی پوست,سقط جنین,عوارض خطرناک دیگر و مرگ.

مقدارمناسب ومجاز:

مصرف 3گرم زعفران برای هرنفر درماه بسیار سالم و سودمنداست ومصرف بیش از 5گرم آن برای هرنفر درماه مضر است.

  بهتراست بدانید که مصرف 5گرم زعفران دریک وعده غذایی,به مرگ انسان منجر میشود.

نگهداری از زعفران:

  زعفران راباید دورازنور و رطوبت ودر ظروف فلزی دربسته نگهداری کرد.


نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی